10 september - Introductie

10 september 2019 - Grassy Park, Zuid-Afrika

De wekker ging om 7.15. Rond 8.15 werden we opgehaald door een chauffeur die ons naar de Office bracht. Dit is ook het kantoor van de Human Rights. Hier moest ik wachten op Samantha en Duran, de lokale Volunteer Coordinators van Zuid-Afrika. Nu vind ik het wel erg jammer dat ik geen 18 ben. De ‘social justice’ en de ‘human rights and law’ projecten leken me hier al helemaal erg leuk. Duran kwam tegelijkertijd aan met Zoë, een meisje uit Londen. Zij is gisteravond aangekomen en had samen met mij de introductie. We kregen van Duran een presentatie en daarna gingen we samen met Samantha op pad voor een simkaart, een ATM en om te lunchen. We gingen lunchen bij een Italiaan. Na lunch gingen we nog even naar een supermarkt. Daarna gingen we terug naar de Office en heb ik vanaf hier samen een Uber gepakt met Samantha naar mijn hostfamily. Nog niemand was hier, dus kon ik gewoon even rustig theedrinken en facetimen en dingen opzoeken die ik graag wil doen. Als avondeten hadden we vandaag rijst, spicy noodles, kip, gebakken aardappelen en als nagerecht iets met appel en kokos. Het was weer erg lekker. Morgen moet ik om 7.30 klaar staan… dus de wekker staat weer lekker op tijd. Morgen de eerste dag aan het werk! 

Lunch 10 september

4 Reacties

 1. Ria:
  10 september 2019
  een ontspannen start saar. Ik kan me voostellen dat je stage bij human rights mist maar wie weet wat morgen brengt. Die meisjes die je vandaag trof gaan daar wel werken? Eten zag er trouwens lekker uit. En goede plek...
 2. K van Nuland:
  10 september 2019
  Heerlijk om je belevenissen te lezen, Saar! Wat een avontuur. We hebben vandaag aan je gedacht bij het eten. We aten Zuid-Afrikaans, Boboti 😃.
 3. Francien:
  10 september 2019
  Saar het gaat goed zo te zien. Goeie lunch lijkt óns.
  Morgen een fijne dag. Dan zul je je collega ontmoeten.
  Kunnen we nu niet meer appen?
 4. Nelly litjens:
  11 september 2019
  Jan en Nelly

  Heel veel succes op je eerste werk dag.
  We genieten iedere dag van je verslag.

Jouw reactie